معرفی انواع کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه

آشپزخانه یکی از مهمترین قسمتهای یک خانه محسوب می شود . همچنین طراحی داخلی آشپزخانه و طراحی کابینت ها، یکی از مهمترین قسمتهای دیزاین و طراحی خانه محسوب می شود. انتخاب نوع کابینت وابسته به سلیقه و بودجه شما و کاربرد مورد انتظارتان از کابینت است. با ما همراه باشید و با انواع کابینت آشپزخانه آشنا شوید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

1. کابینت مدرن

اولین سبک از انواع کابینت آشپزخانه، کابینت مدرن است. این سبک از کابینت، بدون تزئینات و در کمال سادگی طراحی و ساخته می‌شود و مناسب برای کسانی است که ترجیح می‌دهند محیطی بی‌پیرایه و ساده داشته باشند. امروزه افراد زیادی هستند که سادگی را می‌پسندند و تمایل بیشتری به این نوع دکوراسیون دارند.

کابینت مدرن، با انواع متریال مانند MDF ، هایگلاس، ممبران و غیره ساخته می‌شود و تنوع رنگ و طرح بسیار زیادی دارد. کابینت مدرن گرایش بسیار زیادی به سمت سادگی دارد و با دستگیره‌های ساده و مخفی و یا حتی بدون آن اجرا می‌شود.
کابینت مدرن برای آشپزخانه‌های کوچک گزینه‌ی مناسبی است زیرا این کابینت‌ها معمولا تا نزدیک سقف امتداد دارند و به دلیل ساده بودن، باعث می‌شوند آشپزخانه منظم‌تر به نظر برسد.

با مطالعه مقاله ایده هایی برای طراحی آشپزخانه مدرن ، بیشتر با این سبک از کابینت و آشپزخانه آشنا می شوید.

کابینت مدرن
کابینت مدرن

گروه طراحی mdfplan به عنوان مرکز تخصصی طراحی آشپزخانه تنها مرکزی است که طراحی آشپزخانه های مدرن را سه ساعته به مشتری تحویل میدهد. برای مشاهده نمونه کارهای مجموعه به نمونه کارهای آشپزخانه مدرن مراجعه کنید.

2. کابینت کلاسیک

سبک کلاسیک کابینت آشپزخانه، تداعی‌کننده خانه‌های اشرافی و کلاسیک اروپایی ست. این سبک کابینت، بسیار پُر کار و دارای تزئینات مجلل است. انواع درب‌های ابزار‌ خورده، انواع ستون‌ها و سرستون‌های مجلل، دست‌گیره‌های کلاسیک و شکیل، در این سبک وجود دارد که همه با هم، یک آشپزخانه اشرافی و سلطنتی را برای شما ایجاد می‌کنند.

کابینت کلاسیک، عمدتا از جنس چوب ساخته می‌شود و تزئینات و کنده‌کاری‌های آن، عمدتا به وسیله‌ی هنر دست انجام می‌شود به همین دلیل ارزش مادی بسیاری دارد. متریال دیگری که در ساخت کابینت کلاسیک مورد استفاده قرار می‌گیرد، ممبران است. ممبران قیمت بسیار مناسب‌تری از چوب طبیعی دارد و از ام‌دی‌اف خام تشکیل شده است. برای ایجاد طرح‌های کلاسیک بر روی MDF خام ، آن را درون دستگاه CNC قرار داده و این دستگاه، انواع طرح‌های خواسته شده، را بر روی آن پیاده می کند. سپس به وسیله‌ لایه‌ی پی وی سی روکش می‌کنند.

این سبک از انواع کابینت، یک انتخاب مناسب برای کسانی است که به دکوراسیون سنتی و اشرافی علاقه دارند و عمده‌ی لوازم منزل‌شان سلطنتی و کلاسیک است.

کابینت کلاسیک
کابینت کلاسیک

3. کابینت نئوکلاسیک

طراحی در کابینت آشپزخانه، تابع دو سبک کلاسیک و مدرن است.
کابینت مدرن و کابینت کلاسیک، دو نوع اصلی سبک و طراحی کابینت آشپزخانه هستند طراحان و دیزاینرهای دکوراسیون منزل، از آمیختگی و ترکیب این دو سبک اصلی کابینت آشپزخانه، نوعی دیگر از انواع کابینت آَشپزخانه را ارائه داده‌اند که به کابینت نئوکلاسیک معروف است. نئوکلاسیک در لغت به معنای مدرن کلاسیک است و کابنیت نئوکلاسیک در واقع ترکیبی از هر دو سبک رایج کابینت آشپزخانه است و طبیعی است که تا حدودی ویژگی‌های هر دو را دربر می‌گیرد.

کابینت نئو کلاسیک چیزی ما بین این دو سبک است و از طرفی، طرح‌های پُر کار و شلوغ کابینت کلاسیک را ندارد و از طرفی مانند کابینت مدرن ساده و بدون پیرایه نیست.
این سبک از کابینت ، در عین شیک بودن دارای المان‌های تزئینی ساده است که نمایی مدرن و لوکس ایجاد می‌کند و در واقع، آمیزه‌ای از هنر و اشکال اشرافی‌ و مدرنیته و سادگی است. سادگی و تزئینات اندکی که در سبک کابینت نئوکلاسیک به کار می‌رود، باعث می‌شود به زودی از چنین کابینت‌هایی خسته نشوید و سال‌ها از دیدن آن لذت ببرید.
کابینت‌ نئوکلاسیک برای آشپزخانه‌های ایرانی که دکوراسیونی کلاسیک و سنتی و سنگین دارند، گزینه‌ای مناسب و درخور است و می‌تواند زیبایی محیط خانه شما را تکمیل کند.
کابینت مدرن +کابینت کلاسیک = کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک
کابینت نئوکلاسیک

4. کابینت انزو

اگر به دنبال آشپزخانه‌ای شیک و لاکچری هستید، کابینت انزو که از جدیدترین انواع کابینت ام‌دی‌اف است را به شما پیشنهاد می‌کنم.

کابینت انزو زیرمجموعه‌ی سبک مدرن قرار می‌گیرد.  مشخصه اصلی این نوع کابینت طرح درهای آن و براقی سطح کابینت‌ها است. طرح درهای کابینت انزو بسیار زیبا و منحصربه‌فرد است. این طرح‌ها با استفاده از دستگاه سی‌ان‌سی بر ورق‌های ام دی اف اعمال می‌شود و سپس سطح کار پوشش داده می‌شود.

 کابینت انزو در دو مدل پولیشی و روکشی ارائه می‌شود که هر دو نوع کیفیت بسیار بالا و قابل قبولی دارند. پیشنهاد ما برای صفحه کابینت انزو ، سنگ کورین یا کوارتز است. این انتخاب تا حدودی هزینه شما را افزایش خواهد داد، اما زیبایی آشپزخانه شما را چند برابر خواهد کرد.

کابینت انزو
کابینت انزو

برای مشاهده نمونه کارهای طراحی کابینت آشپزخانه کلاسیک به صفحه نمونه کارهای آشپزخانه کلاسیک سایت مراجعه کنید.

در صورتی که این نوشته را پسندیدید با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email
Print

آخرین نوشته ها

آخرین نمونه کارها

لیست قیمتهای طراحی

تعرفه طراحی داخلی

آشپزخانه مدرن

650,000 تومان

تعرفه طراحی داخلی

آشپزخانه کلاسیک

900,000 تومان

تعرفه طراحی داخلی

کمد و دکور مدرن

520,000 تومان

تعرفه طراحی داخلی

کمد و دکور کلاسیک

650,000 تومان

تعرفه طراحی داخلی

سایر طراحی ها

بر اساس متراژ براورد می شود.

ثبت سفارش طراحی

جهت دریافت اطلاعات بیشتر از مجموعه plannerce و ثبت سفارش طراحی دو بعدی ، سه بعدی و محاسبات سازه روی لینک زیر کلیک کنید:

ثبت سفارش

ثبت سفارش طراحی​

جهت دریافت اطلاعات بیشتر از مجموعه MDFPLAN و ثبت سفارش طراحی دو بعدی ، سه بعدی و محاسبات سازه روی لینک زیر کلیک کنید: